Blogabonnement

Blogabonnement

Waarom bloggen?

Bloggen, het kost vaak veel tijd en energie. Zeker als je het niet regelmatig doet. Toch is bloggen een hele goede manier om klanten aan je te binden. Wanneer je blogt kun je immers aan je (potentiële) klanten laten zien over welke kennis, expertise, jij zoal beschikt. Daarnaast kun je je blogs delen op social media. En door actief aanwezig te zijn op social media kun je het aantal volgers weer vergroten!

Nog een ander groot voordeel van bloggen is, mits je de blogs SEO optimaliseert, dat je vindbaarheid door zoekmachines enorm wordt vergroot. Je kans op organisch bereik neemt door het bloggen enorm toe en kan dus goed zijn voor je omzet.

Waarom uitbesteden?

Waarom je het bloggen uit zou moeten besteden? Als ondernemer heb je vaak 1001 dingen op je to-do list staan. De ene taak geeft je vaak meer energie dan de andere. Zou je graag blogs op jouw website willen publiceren, maar heb je geen idee hoe je een blog opzet of waar je over moet schrijven? Of blog je al, maar kost het je alleen maar energie? Geef jezelf dan een cadeau en besteed het bloggen uit aan mij. Desgewenst plan ik de blogs ook voor je in op jouw CMS!

Blogabonnement

Google houdt ervan als er met regelmaat verse, informatieve content aan je website wordt toegevoegd. Daarom raad ik aan om minimaal 1 x per maand te bloggen. Aan de andere kant, hoe meer content jouw website bevat, hoe beter je gevonden wordt door de zoekmachines!

Daarom heb ik de volgende blogabonnementen voor je samengesteld:

Brons

1 blog p/m

1 Tekst ± 500 woorden

1 Rechtenvrije afbeelding

SEO optimalisatie

Linksuggesties

Tekstopmaak

1 À 2 CORRECTIERONDES

desgewenst plaatsing op website

€75,-

excl. btw

Zilver

2 blogs p/m

2 Teksten ± 500 woorden 

2 rechtenvrije afbeeldingen

SEO optimalisatie

Linksuggesties

Tekstopmaak

1 À 2 CORRECTIERONDES

desgewenst plaatsing op website

€150,-

excl.btw

Goud

4 blogs p/m

4 teksten ± 500 woorden

4 rechtenvrije afbeeldingen

seo optimalisatie

linksuggesties

Tekstopmaak

1 À 2 CORRECTIERONDES

desgewenst plaatsing op website

€300,-

excl. btw

 

Zit jouw wens er niet bij? Neem dan contact met me op. Je ontvangt dan een offerte op maat!