Diensten

Diensten

 

Zie je door de bomen het bos niet meer? Weet je niet waar je moet beginnen? Bloggen, social media bijhouden, die nieuwsbrief schrijven…Het zijn vaak de eerste klussen die erbij inschieten. En dat is eigenlijk ontzettend zonde! Waarom? Omdat het ontzettend belangrijk is om met je (potentiële) klant in contact te blijven. Hoe zichtbaarder jij bent, hoe eerder jouw klant geneigd is om iets van jou te kopen. Het koopgedrag van jouw ideale klant is voor een groot deel namelijk afhankelijk van de zogenaamde gunfactor.

Blogabonnement

Met regelmaat verse content aan je website toevoegen, Google is er gek op. Helemaal als die content ook nog eens informatief of juist vermakelijk is. Met een snufje SEO zorgt die verse content ook nog eens voor meer organisch verkeer. Hoe mooi is dat?

Wil jij ook meer gratis bezoekers op jouw website? Meer contact met jouw (potentiële) klant? Dan is een blogabonnement wat voor jou!

Meer informatie? Ga naar Blogabonnement.

Webpagina’s

Wil jij jouw website graag voorzien van teksten die zichzelf verkopen? Die ook nog eens uitstralen wie jij bent en waar jij en jouw bedrijf voor staan? Ik schrijf graag nieuwe pagina’s, maar ook het herschrijven van al bestaande webteksten behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie? Ga naar Webteksten.

Strippenkaart

Ben jij die ondernemer die niet warm loopt voor het schrijven van nieuwsbrieven? Of social media berichten? Of welke tekstklus dan ook? Besteed al die tekstwerkzaamheden dan uit aan mij!

Mijn uurtarief voor ‘losse’ klussen is €47,50 excl. btw. Door een strippenkaart aan te schaffen koop je tegen een voordeliger uurtarief meerdere uren in.

Meer informatie? Ga naar de pagina Strippenkaart.

Administratieve klus?

Heb je een administratieve klus? Of een hele grote klus? Of juist meerdere klussen en geen zin om met meerdere mensen samen te werken? Schroom dan ook niet om contact met me op te nemen. Om je breed van dienst te kunnen zijn werk ik namelijk nauw samen met een andere Virtueel Assistent!

Wil je meer over onze samenwerking lezen? Dat kan op de Over mij pagina.