Gera Stockschen Tekst & VA

Diensten

Hoe zichtbaarder jij bent, hoe eerder jouw klant geneigd is om iets van jou te kopen. Het koopgedrag van jouw ideale klant is voor een groot deel namelijk afhankelijk van de zogenaamde gunfactor. Ik kan je op de volgende manieren helpen om jouw online vindbaarheid te vergroten:

 

Blogabonnement

 

Met regelmaat verse content aan je website toevoegen, Google is er gek op. Helemaal als die content ook nog eens informatief of juist erg vermakelijk is. Door de teksten SEO-vriendelijk te schrijven zorgt die verse content ook nog eens voor meer organisch verkeer. Hoe mooi is dat?

Wil jij ook meer gratis bezoekers op jouw website? Meer contact met jouw (potentiële) klant? Dan is een blogabonnement wat voor jou!

 

Virtueel Assistent

 

Soms kun je als ondernemer wel een paar extra handen, op afstand, gebruiken. Of het nou is omdat je bedrijf ineens enorm groeit, omdat je op vakantie gaat en daar ongestoord van wil kunnen genieten of omdat je af en toe een drukke periode hebt. Wat je dan nodig hebt is een Virtueel Assistent.

 

ActiveCampaign

 

Werk je als ondernemer met ActiveCampaign? Of zou je dat graag willen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ik werk nauw samen met Clasina la Vergé van Time4More. Zij is expert in het inrichten van ActiveCampaign en weet alles over het opzetten van funnels.