Gera Stockschen Tekst & VA

Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Gera Stockschen. Blogger, Virtueel Assistent, gek op Pinterest. Ook moeder van vier fantastische kinderen en, natuurlijk, vrouw van de liefste en leukste man. In mijn spaarzame vrije tijd lees ik graag en ik ben gek op alles wat met eten te maken heeft.

Maar stiekem ben je niet voor deze informatie op deze pagina, toch? Je wil weten wat ik voor jou kan betekenen. Wat ik kan doen om jouw bedrijf tot grote hoogte te brengen.

 

Zakelijk bloggen

Eén van de belangrijkste dingen van het online ondernemerschap is het online aanwezig zijn. Een open deur? Misschien wel, maar helaas zie ik te vaak dat veel online ondernemers op dit gebied kansen laten liggen. Zo zorgt zakelijk bloggen voor meer organisch (=GRATIS!) verkeer naar je website, en toch is dat vaak één van de taken die er als eerste bij inschiet.

In 2016 startte ik mijn eerste blog en in 2017 zette ik de stap en liet me inschrijven bij de KvK. De kennis over zoekmachineoptimalisatie (SEO) die ik in de loop der jaren heb opgedaan wil ik niet voor mezelf bewaren, maar heel graag delen met jou.

 

Virtueel Assistent

Gaandeweg ontdekte ik dat ik meer voor online ondernemers wilde doen dan alleen maar zakelijk bloggen. Werken op locatie is voor mij als vrouw met een eigen bedrijf en een druk gezinsleven vaak niet haalbaar, maar gelukkig kan ik jou op afstand, als Virtueel Assistent (VA), prima ondersteunen. De taken die ik voor je kan doen bespreken we samen, maar heeft te maken met WordPress, (web)teksten schrijven of updaten en social media beheer van Pinterest en Facebook. Weet jij al wat je zou doen met de tijd die je niet meer aan die taken hoeft te besteden?

 

Pinterest

Nu ik een aantal jaren actief ben als blogger ontdekte ik hoeveel online ondernemers, maar ook bloggers, de waarde van dit kanaal onderschatten. Daarom mijn vraag aan jou: ben jij al actief op Pinterest? Want net als zakelijk bloggen kan Pinterest ook enorm veel bezoekers naar je website/blog/webshop/ … trekken. Helaas laten mensen hier vaak ook veel kansen liggen! Ik vind Pinterest een fantastisch kanaal en ik kan niet wachten om jou net zo enthousiast te maken!

 

Dit is mijn kant van het verhaal. En nu ben ik benieuwd naar jouw kant.

 

Over mij