Over mij

Gera Stockschen Tekst & VA:  Jouw Virtueel Assistent voor al jouw tekstwerk

Over mij

 

Mijn doel:

Het is mijn doel om jou, die drukbezette ondernemer, te ontzorgen op het gebied van tekst. Want niet iedereen vindt de juiste woorden op het juiste moment. Als tekstschrijver schrijf ik lekker lezende teksten voor zowel online als offline doeleinden. Met een snufje SEO worden de online teksten ook nog eens goed gevonden door de zoekmachines.

Laat mij je helpen om jouw bedrijf te laten groeien!

Reis

Net zoals het leven is mijn bedrijf een reis. Mijn tekstbureau ontstond in mei 2017 uit mijn liefde en passie voor het schrijven. Die liefde en passie voor het schrijven ontdekte ik pas toen ik in 2016 begon met bloggen. Waarom ik begon met bloggen? Omdat ik als thuisblijfmoeder “iets” voor mezelf wilde hebben. “Iets” waarin ik mijn ei en creativiteit kwijt kon en lekker mezelf kon zijn.

In juli schreef ik pas mijn ondernemersplan, omdat er voor mijn gevoel iets niet klopte. Het bleef knagen. Bonustip van mij: schrijf dus vooral je ondernemersplan vóórdat je start met je bedrijf, men roept het niet voor niets! Tijdens het beschrijven van mijn doelgroep kwam ik erachter wat ik voor mijn klanten wil betekenen. Dat ging verder dan het schrijven van SEO teksten. Ik wil jou helpen, ontzorgen. Zodat jij meer tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken. Daarom ging in augustus mijn hele bedrijf op de schop en kreeg het langzaam maar zeker de vorm die het nu heeft.

Samenwerken

Alleen ga je sneller, samen kom  je verder. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor mij als Virtueel Assistent. Daarom werk ik nauw samen met een andere Virtueel Assistent die thuis is in (online) marketing en administratieve taken. Bezoek de website van Time4More om meer te lezen over Clasina.

Over mij

Mijn naam is Gera Stockschen (’83). Moeder van drie prachtige kids, vrouw van en schrijfster in hart en nieren. Gek op ijs, chocola, eten in het algemeen, lezen en (buiten)spelen met mijn kids.

Na een tijdje thuisblijfmoeder te zijn geweest was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Om ook sociaal bezig te zijn richtte ik mijn persoonlijke blog Gera Raakt op. Van het een kwam het ander en in mei 2017 startte ik mijn eigen bedrijf. Zo werd ik een thuiswerkende moeder, een win-win situatie voor mij!