Gera Stockschen Tekst & VA

Virtueel Assistent | Hoe kan ik je helpen?

Ben je op zoek naar hulp om je bedrijf te laten groeien? Hartstikke tof! Een Virtueel Assistent inzetten kan in dit geval de oplossing zijn. Iedere Virtueel Assistent heeft haar (of zijn, die zijn er ook) eigen specialiteit. Heel leuk, maar interessanter is natuurlijk wat ik als VA voor jou kan doen.

Virtueel Assistent

Het beroep Virtueel Assistent is relatief nieuw en is overgewaaid uit Amerika. Als VA kan ik ondernemers op afstand ondersteunen bij het runnen van hun bedrijf. Ik neem de taken op me waar jij als ondernemer minder blij van wordt of gewoon geen tijd voor hebt en die via de computer kunnen worden uitgevoerd. 

Mijn specialiteiten

Zoals ik al aangaf heeft iedere VA haar eigen specialiteit, je kunt immers niet overal goed in zijn! Mijn specialiteiten als virtueel assistent zijn het schrijven van teksten en Pinterest. Wil je weten wat je nog meer aan mij over kunt laten? Die informatie vind je hier.

Tekstschrijver

Als online ondernemer communiceer je vooral via tekst met je (potentiële) klant. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat je teksten lekker lopen en foutloos zijn. De kans is alleen groot dat jij als ondernemer ontzettend goed bent in wat je doet, maar geen letter op papier weet te krijgen. Omdat je het niet leuk vindt of omdat je er simpelweg geen tijd voor hebt of omdat je geen idee hebt waar je over zou moeten schrijven. Daar kan ik je bij helpen. Graag zelfs!

Wil je liever het bloggen uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook! Ga voor meer informatie over het bloggen naar de pagina blogabonnement.

Pinterest

Pinterest marketing werd lange tijd door veel ondernemers onderschat, vooral omdat het platvorm met afbeeldingen werkt. Maar Pinterest werkt eigenlijk net als Google: het is een zoekmachine, alleen maak je gebruik van plaatjes. Een visuele zoekmachine dus. Het grootste voordeel van Pinterest is dat mensen dit sociale platform met een andere intentie bezoeken: namelijk inspiratie opdoen. Hierdoor zijn ze sneller bereid om tot aankoop over te gaan. Enorm belangrijk dus om op dit platform aanwezig te zijn en jouw producten of diensten aan te bieden!

Natuurlijk is het ook bij Pinterest belangrijk om een helder plan te hebben en stil te staan bij je doelgroep etcetera. Ik help je dan ook graag bij het opzetten van een Pinterest marketingstrategie. Heb je al een strategie voor Pinterest, maar geen tijd om hem goed uit te voeren? Geen probleem, ik neem het graag van je over. 

Mailen voor meer informatie kan naar info@gerastockschen.nl

Uitgelichte afbeelding; Pixabay

Over 

opmerkingen

    Laat een opmerking achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *